Alla inlägg under november 2011

Av Doris - 6 november 2011 13:31

Min mage gör ont jämt,  jag vet inte varför och inte verkar det bli bätte med omeprazolen.  Kanske är det något jag äter som gör att det blir så??


funderar på att köra flytande 2-3 veckor å liksom nollställa magen och sedan börja från början med mjukmat osv.  är det dumt tror ni??


Då kanske magen blir gladare,  dumpningskänslorna kommer tbx, och  lite så.


Jag försöker undvika socker och fett, men det blir ju lite ändå.  och nu k'nner jag inte av dumpning på det längre.  dumt är det.  Okej, kan bli lite illamående eller yr,  men förrut var det på ett annat sätt.

Av Doris - 5 november 2011 20:05

Jag dricker för lite. På tok för lite.
Trodde jag drack tillräckligt, men har nu ett par dagar skrivet upp hur mycket och det är pinsamt lite.
 
Så nu måste jag komma igång med vattendrickandet.  Sitter här nu med ett stort glas kallt vatten som jag ska ha druckit upp innan sängdax.  Lite tänker du... jag borde dricka 2 glas??  mmm möjligt, men ska ju kunna få i sig det med, Jag har jättesvårt att få i mig storamängder vätska, men tar det slut fyller jag givetvis på =)

dricker resorb vissa dagar, men svårt att få i mig det med. Dumt är det... borde finnas vatten i festisform, en liten låda och ett sugrör.... det brukar gå lättare

Av Doris - 5 november 2011 16:05

Sitter här inlindad i min varma filt från rusta.

 

fryser som tusan i eftermiddag. naglarna är bkå och jag känner mig riktigt hängig.
har huvudvärk, men inget ont i magen för tillfället iallafall.

varit en sväng på stan... köpte kattsand,,, borde lära katterna gå på toa, för usch vad tungt det är att bära

resten av kvällen går till pluggning

Av Doris - 5 november 2011 09:55

så var det lördag igen, dte var väldigt vad veckorna rusar på.

denna vecka har jag ahft ont i magen endel. pratade med dem på ersta och ska prova omeprazol,  har tagit det sen i onsdags, märker ännu ingen skillnad, men det kunde ta ett tag sa de.

igår och idag har jag mått illa, från jag vakna och hela dagen. 
Fuskade med några små tom och jerry kex igår, men  mådde illa innan dem med.

på kvällen hade jag jätte ont i magen, eller nja inte jätte ont kanske, men ondare än vanligt. Det är ju inte så jag dör direkt, men det är störande och det där både på orken och humöret.

klart jag oroar mig för vad det är liksom. Men förhoppningsvis går det över

jag sköter maten som jag ska, så gott som iallafall.  förmiddagarna består av frukost och sen mellis och sen lunch.  eftermiddagarna kan bli lite kluriga,  Jag är i skolan  till boråt 16-17 å borde äta 2 mellisar då, men blir bara en ofta.  när jag kommer hem äter jag middag och sedan ngt på kvällen. så mest går det okej.

idag ska jag ner till stan och köpa en ny tunika som jag såg här om dagen. 

Av Doris - 2 november 2011 22:18


Fick medelade idag att min vän Tina har lämnat jordelivet.  Jag vet att hon har det bra nu, men det är en stor sorg. framförallt lider jag med hennes familj.
så jag vill ge hela dagens inlägg till henne.

<3 Vila i Frid Tina <3

 
Av Doris - 1 november 2011 16:30

Jag har problem med magen, så enkelt är det. Den knorrar som tusan ofta. Men framförallt har jag ont.  Alltså Inget VAS 10 nu. Men vas 3-4 kanske. Lite olika.
Har idag tagit mig i kragen och ringt Ersta. Det var en trevlig sköterska som svarade som skönt var. och jag berättade mitt problem, och hon rekommenderade omeprazol 20 mg om dagen. samt laxermedel för att rensa ur systemet så det inte berodde på det.

När jag var på återbesök så sa dem jag skulle ringa om min mage blev ont,  så kunde jag få recept, men det blev inget med det. Jag fick inte på recept.  men tänker att om jag måste fortsätta med det kanske recept kan skrivas... blir så dyrt annars, och jag känner att med min studentekonomi så har jag inte riktigt råd med det hela tiden.


så nu blir det mer tabletter jag sak få i mig... bara kämpa på

Presentation

Jag är en tjej som har genomgått en Gastric bypass operation. Och framförallt en stor livs förändring. Denna blogg handlar om mitt liv som operared,men även o min vardag som sjuksköterska

gästbok

Besökare

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Vikt ticker


Ovido - Quiz & Flashcards