Alla inlägg den 30 juni 2011

Av Doris - 30 juni 2011 10:44

Idag är jag på dag 4 i modifastandet. När jag ställde mig påvågen i morse så stod den på -2.5 kg från i måndags.  Det känns bra.  Även om jag vet att de är kolhydrat och vätskedepåer och tarminnehåll, så kändes det ändå bra att det var så mkt minus.  det ger lite motivation till att fortsätta kämpa.  Egentligen klarar jag mig på det jag får i mig av modifasten.  Men det är just vetskapen att jag inte får äta som gör det ännuvärre.  Jag är så hungrig.  Iallfall i hjärnan.


samtidigt vill jag göra mitt yttersta för att fixa detta, så jag ska minsann inte fuska.  Försöker dricka massa vatten.  dels för det är avrmt, dels för man behöver det när man modifastar, sen har jag emd hört att man gå ned mer om man dricker ordentligt för då spolas det liksom ut.


och idag, som alla andra dagar brottas jag med tanken, tänk om jag inte går ned tillräckligt. Ersta har inget viktminskningskrav, utan bara att man äter modifast i 2 veckor.  men ändå liksom...  de tänker ju man går ned då.  och tänk om vågen visar samma som invägningen.   för jag medger jag gick upp lite efter läkarbesöket,  tror att det lätt blir så.  för hjärnan ställer in sig på att nu äre sista veckorna jag får äta. Men mitt råd till alla som ska göra open,  se till att du inte går upp efter läkarbesöket. För det nlir bara kämpigare när du ska gå ned det inför operationen.


Modifast gillar jag skarp.  tycker puddingarna mättar mkt bättre än sopporna. fast sopporna är med goda. Ni som läst min blogg lite vet jag att jag käkade cambridge förrut , och detta är en väldig skillnad..



Av Doris - 30 juni 2011 00:23

Har varit bort rest ett par dagar , men nu är jag tillbaka igen.

Är på dag tre i det riktiga flytet och jag är hungrig så jag skulle kunna käka en gnu. positiva är att jag är inte godissugen, utan sugen på mat. Just nu mest en riktigt go macka med grönsaker, ost och skinka på.  Men det kan jag ju drömma om.

sova nu. Men ska skriver igen imorogon och då lite längre kanske.


kul att ändå några läser

Presentation

Jag är en tjej som har genomgått en Gastric bypass operation. Och framförallt en stor livs förändring. Denna blogg handlar om mitt liv som operared,men även o min vardag som sjuksköterska

gästbok

Besökare

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Vikt ticker


Ovido - Quiz & Flashcards